SESONGENS SNITTER OG GRYTER
Menyen er utarbeidet i henhold til sesongen vi er i og hvilke råvarer som er tilgjengelig. Men vi lager det dere ønsker, så kom med egne innspill og forslag.
RØKELAKS MED PEPPERROTKREM
Allergener: fisk, laktose, hvete, malt
KARBONADE AV OKSE MED KARAMELLISERT LØK
Allergener: løk, laktose, hvete, malt
ROASTBIFF MED HOLTEFJELLDRESSING OG SYLTELØK
Allergener: løk, laktose, hvete , malt, egg
EGGERØRE MED SPRØTT BACON
Allergener: egg, laktose, hvete, malt
PRIS 275,- PR. PERSON
SESONGENS GRYTE
GRYTE AV OKSE
med løk, gulrøtter, og potetpuré, salat og brød.
Melk, bygg, hvete.
PRIS 305,- PR. PERSON
Tilleggsinformasjon
Minimumsantall
Minimumsantall er 10 personer.
Allergier:
Dersom noen av deres gjester har allergi eller noe annet behov, så ønsker vi gjerne å få beskjed slik at vi kan tilpasse maten deretter