SNITTER OG GRYTER

SESONGENS SNITTER OG GRYTER

Menyen er utarbeidet i henhold til sesongen vi er i og hvilke råvarer som er tilgjengelig. Men vi lager det dere ønsker, så kom med egne innspill og forslag.

RØKELAKS MED PEPPERROTKREM

Allergener: fisk, laktose, hvete, malt

KARBONADE AV OKSE MED KARAMELLISERT LØK

Allergener: løk, laktose, hvete, malt

ROASTBIFF MED HOLTEFJELLDRESSING OG SYLTELØK

Allergener: løk, laktose, hvete , malt, egg

EGGERØRE MED SPRØTT BACON

Allergener: egg, laktose, hvete, malt

PRIS 225,- PR. PERSON



SESONGENS GRYTE

GRYTE AV OKSE

med løk, gulrøtter, og potetpuré, salat og brød.
Melk, bygg, hvete.

PRIS 250,- PR. PERSON



Tilleggsinformasjon

Minimumsantall

Minimumsantall er 10 personer.

Allergier:

Dersom noen av deres gjester har allergi eller noe annet behov, så ønsker vi gjerne å få beskjed slik at vi kan tilpasse maten deretter