SELSKAPSMENY HØST CATERING, 2022
Denne menyen er tilgjengelig i perioden 1 september til 14. november.
TRE RETTER 1
Sopptoast
løyrom, variasjoner av sopp.
Egg, melk, Fisk.
Andebryst fra Holtegård
Selleri i variasjoner, urteolje, grønnkål, steinsoppsaus
Melk, hvete.
Sjokoladekrem
Tindved- og gulrotsorbet, syltet gulrot
Egg, melk, hvete.
685,-
TRE RETTER 2
Bakt laks
Spinat, jordskokksaus, urteolje.
Melk, fisk.
Confitert lammebog
Potetkake, kål, sellerikrem, rødbet- og oksesaus.
Melk, selleri.
Honningbærsorbet
Eplemarmelade, hvit sjokolade og havregranola.
Melk.
685,-
TRE RETTER 3
Torskeceviche
Friséesalat, tang, grønn chilimajones.
Fisk, selleri.
Ytrefilet av okse
Jordskokkrem, bakt blomkål, løpstikke- og kyllingsaus
Melk.
Gresskarkake
løpstikkeis, gresskarkjerner.
Melk, valnøtter og egg
685,-
Bondebuffet
Bakt brød
Hvitløksmajones.
Egg, hvete, bygg.
Kjøttboller i tomatsaus
Selleri, sulfitt.
Spekeskinke
Tilsiter på knekkebrød
Honning.
Egg, melk.
Confitert lammebog
Rødbet og oksesaus.
Bakt potet
Chilimajones, bacon og Ungholte, panko.
Egg, melk
Aubergine og chorizo
Karamellisert spisskål
Aioli.
Svinenakke
Chimichurri.
Hjertesalat
Holtemajones og brødsmuler
Hvete, egg, melk.
555,-
Storbondebuffet
Bakt brød
Hvitløksmajones.
Egg, hvete, bygg.
Torskeceviche
Friséesalat, tang, grønn chilimajones.
Fisk, selleri.
Kjøttboller i tomatsaus
Selleri, sulfitt.
Spekeskinke
Tilsiter på knekkebrød
Honning.
Egg, melk.
Confitert lammebog
Rødbet og oksesaus.
Bakt potet
Chilimajones, bacon og Ungholte, panko.
Egg, melk
Hjertesalat
Holtemajones og brødsmuler
Hvete, egg, melk.
Aubergine og chorizo
Karamellisert spisskål
Aioli.
Kyllingvinger og urter
Svinenakke
Chimichurri.
Sjokoladekrem
Tindved- og gulrotsorbet.
Egg, melk, hvete.
760,-