SELSKAPSMENY

TRE RETTER 1

Bakt kveite

Potetskum, tapioka, svinechips
Melk, fisk

Kyllingduo fra Holtegård

Posjert kyllingbryst, confitert kyllinglår, pastinakkpuré, syltet pastinakk, kyllingsaus
Melk

Hvit sjokolade og rømmeis

brent hvit sjokolade, karamellisert skorsonerrot, hasselnøtter, kirsebærgele
Melk, egg, hasselnøtter

575,-

TRE RETTER 2

Røkt skrei

Eplegele, jordskokkperler, rødbetchips, spirer
Melk, fisk

Kalveculotte

Bakt skorsonnerrot, sennepsfrø, løpstikkeolje, luftig sellerisaus
Melk

Eplecurd

Rosmaringranite, bokhvete og hasselnøttgranola.
Melk, egg, hasselnøtter

575,-

FEM RETTER

Kyllingbuljong

Kyllinglår fra Holtegård, løk, estragonolje
Melk

Bakt skrei

Brokkolini, sprø potet, potetskum
Melk, fisk

Kalveculotte

Bakt skorsonnerrot, sennepsfrø, løpstikkeolje, luftig sellerisaus
Melk, sennep

Tilsiter fra Eiker Gårdsysteri

Eplemarmelade og knekkebrød av malt
Melk, hvete, bygg, sesam

Varm sjokolademousse

Hvit sjokolade, hasselnøtter og variasjoner av bringebær
Melk, hasselnøtter, egg

750,-

CATERING FRA SVENSEFJØSET.

Vi leverer mat til alle anledninger. Kanskje dere ønsker noe annerledes? Vi elsker utfordringer og kan lage meny etter deres konsept for dagen! En stor del av produksjonen foregår på vårt kjøkken. Våre kokker kommer hjem til deg eller til selskapslokalet for middagen til avtalt tid. Der legger vi siste hånd på verket, og sørger for at alle rettene presenteres som de skal.

Ønsker du bistand rundt ditt arrangement tilbyr vi også dette, alt fra oppdekking, øl fra vårt eget bryggeri, bord, stoler, servitører. Ta kontakt så setter vi opp et uforpliktende møte for å skreddersy ditt arrangement slik at dagen blir slik du har drømt om.

Tilleggsinformasjon.

Minimumsantall

Minimumantall er 10 personer.

Levering

Maten blir levert i emballasje som er best egnet for å holde den frisk og eventuelt varm.

Kokk

Kokker er inkludert i menyen for grupper over 20 personer.
Under 20 personer kommer kokk i tillegg.

Allergier:

Dersom noen av deres gjester har allergi eller noe annet behov, så ønsker vi gjerne å få beskjed slik at vi kan tilpasse maten deretter.