SELSKAPSMENY

TRE RETTER 1

Posjert skrei

Røkt buljong tilsmakt ingefær og estragon, fermentert selleri, Nordnorsk «bottarga», blomkarse
Melk, fisk, selleri.

Glasert oksebrisket

Persillerot «hasselbakk», ristede hasselnøtter, persillepurè, trøffelsaus
Melk, hasselnøtter, selleri.

Melkesjokoladekrem

Kirsebæriskrem, lakrisgele, honningskjeks
Melk, egg, hvete.

590,-

TRE RETTER 2

Blåskjell og purresuppe

Stangselleri, eple, «söl»
Skalldyr, selleri, melk.

Lammemørbrad

Bakt jordskokk, syltet rødkål, saus på kylling, soppsoya
Melk, fisk.

Sjokoladebrioche

Marmorert epleiskrem, multer, tørkede bringebær
Hvete, egg, melk.

590,-

TRE RETTER 3

Kalvetartar

Sprø brissel, eggekrem, syltet agurk, hvitløkschips, løpstikke
Egg, melk, hvete.

Glasert and fra Holtegård

Røkt eplepurè, glasert kål, and- og rødbetsaus
Melk.

Eple og nyrmoussekake

Lakrisiskrem, sjokoladekaramell, hibiskus
Egg, melk.

590,-

CATERING FRA SVENSEFJØSET.

Vi leverer mat til alle anledninger. Kanskje dere ønsker noe annerledes? Vi elsker utfordringer og kan lage meny etter deres konsept for dagen! En stor del av produksjonen foregår på vårt kjøkken. Våre kokker kommer hjem til deg eller til selskapslokalet for middagen til avtalt tid. Der legger vi siste hånd på verket, og sørger for at alle rettene presenteres som de skal.

Ønsker du bistand rundt ditt arrangement tilbyr vi også dette, alt fra oppdekking, øl fra vårt eget bryggeri, bord, stoler, servitører. Ta kontakt så setter vi opp et uforpliktende møte for å skreddersy ditt arrangement slik at dagen blir slik du har drømt om.

Tilleggsinformasjon.

Minimumsantall

Minimumantall er 10 personer.

Levering

Maten blir levert i emballasje som er best egnet for å holde den frisk og eventuelt varm.

Kokk

Kokker er inkludert i menyen for grupper over 20 personer.
Under 20 personer kommer kokk i tillegg.

Allergier:

Dersom noen av deres gjester har allergi eller noe annet behov, så ønsker vi gjerne å få beskjed slik at vi kan tilpasse maten deretter.