SELSKAPSMENY

SELSKAPSMENY HØST CATERING, 2022


Denne menyen er tilgjengelig i perioden 1 september til 14. november.

TRE RETTER 1

Sopptoast

løyrom, variasjoner av sopp.
Egg, melk, Fisk.

Andebryst fra Holtegård

Selleri i variasjoner, urteolje, grønnkål, steinsoppsaus
Melk, hvete.

Sjokoladekrem

Tindved- og gulrotsorbet, syltet gulrot
Egg, melk, hvete.

650,-

TRE RETTER 2

Bakt laks

Spinat, jordskokksaus, urteolje.
Melk, fisk.

Confitert lammebog

Potetkake, kål, sellerikrem, rødbet- og oksesaus.
Melk, selleri.

Honningbærsorbet

Eplemarmelade, hvit sjokolade og havregranola.
Melk.

650,-

TRE RETTER 3

Torskeceviche

Friséesalat, tang, grønn chilimajones.
Fisk, selleri.

Ytrefilet av okse

Jordskokkrem, bakt blomkål, løpstikke- og kyllingsaus
Melk.

Gresskarkake

løpstikkeis, gresskarkjerner.
Melk, valnøtter og egg

650,-

Bondebuffet

Bakt brød

Hvitløksmajones.
Egg, hvete, bygg.

Kjøttboller i tomatsaus

Selleri, sulfitt.

Spekeskinke

Tilsiter på knekkebrød

Honning.
Egg, melk.

Confitert lammebog

Rødbet og oksesaus.

Bakt potet

Chilimajones, bacon og Ungholte, panko.
Egg, melk

Aubergine og chorizo

Karamellisert spisskål

Aioli.

Svinenakke

Chimichurri.

Hjertesalat

Holtemajones og brødsmuler
Hvete, egg, melk.

525,-

Storbondebuffet

Bakt brød

Hvitløksmajones.
Egg, hvete, bygg.

Torskeceviche

Friséesalat, tang, grønn chilimajones.
Fisk, selleri.

Kjøttboller i tomatsaus

Selleri, sulfitt.

Spekeskinke

Tilsiter på knekkebrød

Honning.
Egg, melk.

Confitert lammebog

Rødbet og oksesaus.

Bakt potet

Chilimajones, bacon og Ungholte, panko.
Egg, melk

Hjertesalat

Holtemajones og brødsmuler
Hvete, egg, melk.

Aubergine og chorizo

Karamellisert spisskål

Aioli.

Kyllingvinger og urter

Svinenakke

Chimichurri.

Sjokoladekrem

Tindved- og gulrotsorbet.
Egg, melk, hvete.

720,-