Sommermeny 2025
Lokalleie og drikke kommer i tillegg
TRE RETTER 1
Bakt blomkål
Sennep og chili smør, røkt kolje, Holtefjellchips.
Allergener: Melk, sennep, fisk
Vin: Domaine BAUD Génération 9 Côtes du Jura Chardonnay – Jura, Frankrike
Andebryst fra Holtegård
Nykål, ramsløk, persillerotkrem, kylling- og bringebærsaus.
Allergener: Melk
Vin: Giovanni Rosso Barbera d’Alba Donna Margarita – Piemonte, Italia
Syltet jordbærsorbét
Jordbær og karamellisert hvit sjokolade
Allergener: Melk
Vin: Planeta Passito di Noto – Sicilia, Italia
770,-
TRE RETTER 2
Uer tostada
Uer ceviche, chili, avokado-salsa, koriander.
Allergener: Melk, fisk
Vin: Dr. H. Thanisch Erben Müller-Burggraef Riesling Kabinett Feinherb – Mosel, Tyskland
Ytrefilet av okse
Brokkolini, Aji verde og oksesaus.
Allergener: Melk
Vin: Domaine Saint Gayan Côtes du Rhone – Rhone, Frankrike
Rabarbra sorbét
Nyr-krem, marengs.
Allergener: Egg, melk
Vin: Peter Mertes KG Peter Mertes Nachtgold Beerenauslese – Rheinhessen, Tyskland
770,-
TRE RETTER 3
Biff tartar på focaccia
Kapers, rødløk, rødbet, sylteagurk, svarthvitløkmajones, eggeplomme og Holtefjell XO.
Allergener: Egg, melk, hvete
Vin: Les Freses Blanc Muscatell – Valencia, Spania
Kyllingrull
Potetkrem, tomatsalat, kyllingchips, chimichurri & oksesaus.
Allergener: Melk
Vin: Giovanni Rosso Langhe Nebbiolo
Karamellisert hvitsjokolade is
Sjokoladejord, hvitsjokoladekrem, bringebærgelé.
Allergener: Melk
Vin: Stefano Accordini, Recioto Della Valpolicello – Veneto, Italia
770,-
Bondebuffet
Bakt brød
Hvitløksmajones.
Allergener: Egg, hvete
Kjøttboller i tomatsaus
Allergener: Selleri, sulfitt
Spekeskinke
Bakt laks
Persille og spinatsaus.
Allergener: Melk, fisk
Poteter fra Hoel gård
Tilsiter ost på knekkebrød med honning
Allergener: Hvete, bygg, sesam, melk
Entrecote av okse
Sennep og chili smør
Allergener: Melk, sennep
Svinekam
Aji verde og oksesaus
Allergener: Melk
Kyllingklubber
Urtesaus
Vannmelon salat med baconsvor
Sitrongress dressing
620,-
Storbondebuffet
Bakt brød
Hvitløksmajones.
Allergener: Egg, hvete
Kjøttboller i tomatsaus
Allergener: Selleri, sulfitt
Spekeskinke
Bakt laks
Persille og spinatsaus.
Allergener: Melk, fisk
Poteter fra Hoel gård
Tilsiter på knekkebrød med honning
Allergener: Hvete, bygg, sesam, melk
Entrecote av okse
Sennep og chili smør
Allergener: Melk, sennep
Svinekam
Aji verde og oksesaus
Allergener: Melk
Vannmelon salat med baconsvor
Sitrongress dressing
Muhammara
Paprika og valnøtt-dipp
Allergener: Hvete, valnøtter
Labneh
Tjukk yoghurt, brød, ndjua
Allergener: Hvete, melk
Kyllingklubber
Urtesaus
Karamellisert hvitsjokolade is
Sjokoladejord, hvitsjokoladekrem, bringebærgelé
Allergener: Melk
850,-
Delemeny
Delemeny kan kun bestilles med kokk
Servering 1
Muhammara
Paprika og valnøtt-dipp
Allergener: Hvete, valnøtter
Labneh
Tjukk yoghurt, ndjua
Allergener: Hvete, melk
Bakt brød
Allergener: Hvete
Bakt blomkål
Sennep og chili smør, røkt kolje, Holtefjellchips
Allergener: Melk, sennep, fisk
Spekeskinke
Servering 2
Svinekam
Aji verde og oksesaus
Allergener: Melk
Entrecote av okse
Sennep og chili smør
Allergener: Melk, sennep
Poteter fra Hoel gård
Brokkolinisalat
Søtpotet i variasjon
Vannmelon salat med baconsvor
Sitrongress dressing
Servering 3
Rabarbra sorbet
Nyr-krem, marengs
Allergener: Egg, melk
850,-
Menyene er tilgjengelige for grupper på minimum 20 personer. Ved bestilling for færre enn 20 personer vil det bli fakturert for 20 personer.