SELSKAPSMENY

Sommermeny 2025

Lokalleie og drikke kommer i tillegg

TRE RETTER 1

Bakt blomkål

Sennep og chili smør, røkt kolje, Holtefjellchips.

Allergener: Melk, sennep, fisk

Vin: Domaine BAUD Génération 9 Côtes du Jura Chardonnay – Jura, Frankrike

Andebryst fra Holtegård

Nykål, ramsløk, persillerotkrem, kylling- og bringebærsaus.

Allergener: Melk

Vin: Giovanni Rosso Barbera d’Alba Donna Margarita – Piemonte, Italia

Syltet jordbærsorbét

Jordbær og karamellisert hvit sjokolade

Allergener: Melk

Vin: Planeta Passito di Noto – Sicilia, Italia

770,-

TRE RETTER 2

Uer tostada

Uer ceviche, chili, avokado-salsa, koriander.

Allergener: Melk, fisk

Vin: Dr. H. Thanisch Erben Müller-Burggraef Riesling Kabinett Feinherb – Mosel, Tyskland

Ytrefilet av okse

Brokkolini, Aji verde og oksesaus.

Allergener: Melk

Vin: Domaine Saint Gayan Côtes du Rhone – Rhone, Frankrike

Rabarbra sorbét

Nyr-krem, marengs.

Allergener: Egg, melk

Vin: Peter Mertes KG Peter Mertes Nachtgold Beerenauslese – Rheinhessen, Tyskland

770,-

TRE RETTER 3

Biff tartar på focaccia

Kapers, rødløk, rødbet, sylteagurk, svarthvitløkmajones, eggeplomme og Holtefjell XO.

Allergener: Egg, melk, hvete

Vin: Les Freses Blanc Muscatell – Valencia, Spania

Kyllingrull

Potetkrem, tomatsalat, kyllingchips, chimichurri & oksesaus.

Allergener: Melk

Vin: Giovanni Rosso Langhe Nebbiolo

Karamellisert hvitsjokolade is

Sjokoladejord, hvitsjokoladekrem, bringebærgelé.

Allergener: Melk

Vin: Stefano Accordini, Recioto Della Valpolicello – Veneto, Italia

770,-

Bondebuffet

Bakt brød

Hvitløksmajones.

Allergener: Egg, hvete

Kjøttboller i tomatsaus

Allergener: Selleri, sulfitt

Spekeskinke

Bakt laks

Persille og spinatsaus.

Allergener: Melk, fisk

Poteter fra Hoel gård

Tilsiter ost på knekkebrød med honning

Allergener: Hvete, bygg, sesam, melk

Entrecote av okse

Sennep og chili smør

Allergener: Melk, sennep

Svinekam

Aji verde og oksesaus

Allergener: Melk

Kyllingklubber

Urtesaus

Vannmelon salat med baconsvor

Sitrongress dressing

620,-

Storbondebuffet

Bakt brød

Hvitløksmajones.

Allergener: Egg, hvete

Kjøttboller i tomatsaus

Allergener: Selleri, sulfitt

Spekeskinke

Bakt laks

Persille og spinatsaus.

Allergener: Melk, fisk

Poteter fra Hoel gård

Tilsiter på knekkebrød med honning

Allergener: Hvete, bygg, sesam, melk

Entrecote av okse

Sennep og chili smør

Allergener: Melk, sennep

Svinekam

Aji verde og oksesaus

Allergener: Melk

Vannmelon salat med baconsvor

Sitrongress dressing

Muhammara

Paprika og valnøtt-dipp

Allergener: Hvete, valnøtter

Labneh

Tjukk yoghurt, brød, ndjua

Allergener: Hvete, melk

Kyllingklubber

Urtesaus

Karamellisert hvitsjokolade is

Sjokoladejord, hvitsjokoladekrem, bringebærgelé

Allergener: Melk

850,-

Delemeny

Delemeny kan kun bestilles med kokk

Servering 1

Muhammara

Paprika og valnøtt-dipp

Allergener: Hvete, valnøtter

Labneh

Tjukk yoghurt, ndjua

Allergener: Hvete, melk

Bakt brød

Allergener: Hvete

Bakt blomkål

Sennep og chili smør, røkt kolje, Holtefjellchips

Allergener: Melk, sennep, fisk

Spekeskinke

Servering 2

Svinekam

Aji verde og oksesaus

Allergener: Melk

Entrecote av okse

Sennep og chili smør

Allergener: Melk, sennep

Poteter fra Hoel gård

Brokkolinisalat

Søtpotet i variasjon

Vannmelon salat med baconsvor

Sitrongress dressing

Servering 3

Rabarbra sorbet

Nyr-krem, marengs

Allergener: Egg, melk

850,-

Menyene er tilgjengelige for grupper på minimum 20 personer. Ved bestilling for færre enn 20 personer vil det bli fakturert for 20 personer.