Buffetmenyer

Buffetmenyer – Sommer 2025

Lokalleie og drikke kommer i tillegg

Bondebuffet

Bakt brød

Hvitløksmajones.

Allergener: Egg, hvete

Kjøttboller i tomatsaus

Allergener: Selleri, sulfitt

Spekeskinke

Bakt laks

Persille og spinatsaus.

Allergener: Melk, fisk

Poteter fra Hoel gård

Tilsiter ost på knekkebrød med honning

Allergener: Hvete, bygg, sesam, melk

Entrecote av okse

Sennep og chili smør

Allergener: Melk, sennep

Svinekam

Aji verde og oksesaus

Allergener: Melk

Kyllingklubber

Urtesaus

Vannmelon salat med baconsvor

Sitrongress dressing

620,-

Storbondebuffet

Inkluderer alt fra Bondebuffet, pluss følgende retter:

Muhammara

Paprika og valnøtt-dipp

Allergener: Hvete, valnøtter

Labneh

Tjukk yoghurt, brød, ndjua

Allergener: Hvete, melk

Karamellisert hvitsjokolade is

Sjokoladejord, hvitsjokoladekrem, bringebærgelé

Allergener: Melk

850,-

Menyene er tilgjengelige for grupper på minimum 20 personer. Ved bestilling for færre enn 20 personer vil det bli fakturert for 20 personer.