Forslag til program for bryllupsdagen på Svensefjøset

En bryllupsdag er fylt med store øyeblikk og små detaljer. En god kjøreplan er nøkkelen til en avslappet og minneverdig feiring. Her er et eksempel på hvordan en tidslinje kan se ut hos oss. Husk at dette er en mal – vi skreddersyr alltid dagen etter deres ønsker! Merk: Denne malen tar utgangspunkt i et bryllup med ca. 90 gjester; varigheten, spesielt for middagen, kan justeres for større eller mindre selskaper.

12:30 – 13:30: Vielse

  • Dagens høydepunkt, enten det er i kirken eller et annet vakkert sted.

13:45: Gjestene ankommer Svensefjøset

  • Gjestene blir møtt med noe godt å drikke.

  • Eksempel på en unik start: Et populært (og valgfritt) tilvalg er vårt «Ølfest»-konsept. I vårt eget bryggeri får gjestene mulighet til å mingle i en uformell atmosfære. Her kan de smake på øltyper brygget på gården, eller velge prosecco/alkoholfritt. Sammen med drikken serverer vi fingermat.

Ca. 14:00 – 16:00: Mingling, ankomst og fotografering

  • Dette tidsrommet er fleksibelt og tilpasses deres planer for fotografering.

  • Ankomst brudepar: Uansett om dere tar bilder før ankomst eller her hos oss, sørger vi for at gjestene samles ca. 10 minutter før dere skal møte dem, slik at dere får en varm og jublende velkomst!

  • Mingling: Etter velkomstskålen settes det av tid til mingling og gratulasjoner.

  • Fotografering:

    • Tips: Snakk med fotografen, men de fleste anbefaler ca. 1,5 timer. Husk å beregne eventuell reisevei. Tar dere bildene her, finnes det mange flotte steder rett utenfor døren.

    • Tips: Sørg for å sette av minst 30 minutter til kun å mingle med gjestene før dere går til bords – dette er dyrebar tid!

16:00: Tid for middag – gjestene går til bords

  • Vi gir beskjed og hjelper gjestene opp til Storsalen.

  • Gjestene finner plassene sine, og vi instruerer dem om å lage masse liv og stemning når brudeparet gjør sin entré!

16:10: Brudeparet ankommer Storsalen og ønsker velkommen

  • Vi sørger for at alle har noe i glasset.

  • Brudeparet ønsker offisielt velkommen og introduserer kveldens toastmaster.

16:20: Toastmasteren tar ordet

  • Toastmasteren gir praktisk informasjon for kvelden og setter i gang programmet.

16:30 – ca. 19:40: Detaljert eksempel på middagsflyt

  • Dette er et eksempel på hvordan middagen kan struktureres med 12 taler (ca. 5 min hver). Toastmasteren vil alltid tilpasse dette, sette inn navn og justere underveis. Tidene er cirkatider.

    • 16:30: Svensefjøset presenterer & serverer forrett.

    • 16:40: Skjenker før tale nr 1

    • 16:45: Tale nr. 1.

    • 16:55: Tale nr. 2.

    • 17:00: Etterskjenk

    • 17:05: Tale nr. 3 (F.eks. Brudgom).

    • 17:15: Vi rydder forretten & skjenker til hovedrett.

    • 17:30: Tale nr. 4 (F.eks. Brud).

    • 17:40: Svensefjøset presenterer & serverer hovedrett.

    • 17:50: Vi skjenker

    • 18:10: Tale nr. 5.

    • 18:15: Tale nr. 6.

    • 18:20: Vi skjenker

    • 18:25: Tale nr. 7.

    • 18:30: Tale nr. 8.

    • 18:35: Vi rydder hovedrett & skjenker

    • 18:45: Tale nr. 9.

    • 18:55: Tale nr. 10.

    • 19:05: Svensefjøset presenterer & serverer dessert og skjenker.

    • 19:20: Tale nr. 11.

    • 19:30: Tale nr. 12.

    • 19:40: Middagen avsluttes. Toastmaster takker for maten og informerer om kaffe/fest.

19:40: Pause og klargjøring til kaffe og kaker

  • Gjestene trekker ned til bryggeriet for en benstrekk, mens vi gjør Storsalen klar for neste etappe.

20:10: Kaffe og bryllupskake (Justert tid litt pga. lengre middag)

  • Kakebordet åpnes, kaffen serveres – tid for søte fristelser og kakeskjæring!

20:40: Brudevalsen og starten på festen!

  • Dansegulvet åpnes med brudevalsen. La festen begynne!

(Valgfritt: ca. 23:30: Nattmat)

  • For å holde energien oppe, kan det være populært med litt nattmat, som pølser.

01:00: Baren stenger

  • Siste runde serveres.

01:15: Felles transport (hvis bestilt)

  • Tid for å samle de som skal reise samlet.

01:30: Takk for i kveld!

  • Lokalet stenger.

Ekstra tips til dagen

  • Gjestebok: En fin måte å samle hilsener på. Den kan ligge fremme under minglingen, eller ved kakebordet senere på kvelden.

  • Photobooth / Fotohjørne: Alltid en suksess! Lag et hjørne med litt morsomme rekvisitter. Dette kan være en aktivitet både under mingling og utover festen.

  • Underholdningsinnslag: Koordineres nøye med toastmasteren for å passe inn i programmet uten å forstyrre servering eller taler.

  • Les flere tips her: Tips til deg som planlegger bryllup

Vi håper denne malen gir god inspirasjon. Vårt team på Svensefjøset hjelper dere gjerne med å sette sammen den perfekte kjøreplanen! Ta kontakt med oss for å starte planleggingen!

Neste
Neste

Hvorfor vinterbryllup er det nye sommerbyllup