SELSKAPSMENY

VINTERMENY 2022


Denne menyen er tilgjengelig i perioden 1 januar til 30 april.

TRE RETTER 1

Laksepastrami

Rugbrød, søtpotet og dillolje.
Fisk, melk, hvete, rug.

Mørbrad av okse

Hvitbønnepure, tomatsalsa, urteolje, sennepssaus.
Melk.

Sjokoladekrem

Tindvedsorbet
Egg, melk, hvete.

650,-

TRE RETTER 2

Skrei

Jordskokk, ristet havre.
Melk, fisk, hvete.

Kylling ballotine fra Holtegård

Løkkrem, spinat, sellerikompott og steinsoppsaus.
Melk, selleri.

Lakris iskrem

Fryst sjokolade, hvit sjokolade-crumble.
Egg, melk.

650,-

TRE RETTER 3

Jordskokk og løyrom

Jordskokk i variasjoner, løyrom
Fisk, melk.

Brassert høyrygg av okse.

Beter. gresslkøolje, potetkrem, rødvinssaus.
Melk.

Bringebærsorbet

Snø av hvit sjokolade, sjokoladekrem.
Melk.

650,-

Bondebuffet

Bakt brød

Hvitløksmajones.
Egg, hvete, bygg.

Kjøttboller i tomatsaus

Selleri, sulfitt.

Spekeskinke

Tilsiter på knekkebrød

Honning.
Egg, melk.

Mørbrad av okse

Hvitbønnepure, tomatsalsa, urteolje, sennepssaus.
Melk.

Saltbakte poteter

Chilimajones.
Egg.

Aubergine og chorizo

Øldampede blåskjell

Skalldyr.

Kyllingklubber

Chimichurri.

Hjertesalat

Holtemajones og brødsmuler
Hvete, egg, melk.

525,-

Storbondebuffet

Bakt brød

Hvitløksmajones.
Egg, hvete, bygg.

Kjøttboller i tomatsaus

Selleri, sulfitt.

Spekeskinke

Tilsiter på knekkebrød

Honning.
Egg, melk.

Mørbrad av okse

Hvitbønnepure, tomatsalsa, urteolje, sennepssaus.
Melk.

Saltbakte poteter

Chilimajones.
Egg.

Hjertesalat

Holtemajones og brødsmuler
Hvete, egg, melk.

Laksepastrami

Rugbrød, søtpotet og dillolje.
Fisk, melk, rug, hvete.

Kyllingklubber

Chimichurri.

Aubergine og chorizo

Svinepølser og urter

Øldampede blåskjell

Skalldyr.

Kyllingklubber

Chimichurri.

Sjokoladekrem

Tindvedsorbet
Egg, melk, hvete..

720,-