SESONGENS SNITTER OG GRYTER
Menyen er utarbeidet i henhold til sesongen vi er i og hvilke råvarer som er tilgjengelig. Men vi lager det dere ønsker, så kom med egne innspill og forslag.
RØKELAKS MED PEPPERROTKREM
Allergener: fisk, laktose, hvete, malt
KARBONADE AV OKSE MED KARAMELLISERT LØK
Allergener: løk, laktose, hvete, malt
ROASTBIFF MED HOLTEFJELLDRESSING OG SYLTELØK
Allergener: løk, laktose, hvete , malt, egg
EGGERØRE MED SPRØTT BACON
Allergener: egg, laktose, hvete, malt
SESONGENS GRYTE
GRYTE AV OKSE
med løk, gulrøtter, og potetpuré, salat og brød.
Melk, bygg, hvete.
PRISER
Snitter inkl. kaffe, lokalleie – kr 440,- pr. person
Gryte inkl. kaffe, lokalleie – kr 450,- pr. person
Minsteantall 25 personer.