Selskapsmeny
Høst 2025
Lokalleie og drikke kommer i tillegg
TRE RETTER 1
Vin: Josef Ehmiser, Ried Hohenberg Grüner Veltliner - Wagram, Østerrike
Soppsmørbrød med estragon- og røkt makrellsaus, Holtefjellchips.
Melk, sennep, egg, hvete
Vin: Josef Ehmiser, Ried Hohenberg Grüner Veltliner - Wagram, Østerrike
Vin: Giovanni Rosso Langhe Nebbiolo - Piemonte, Italia
Andeduo på confitert andelår, andebryst, sellerikrem, grønnkål, kylling- og rødvinsaus.
Melk
Vin: Giovanni Rosso Langhe Nebbiolo - Piemonte, Italia
Vin: Barone Ricasoli, Castello di Brolio Vin Santo -Toscana, Italia
Svele med hvitsjokolade- og plomme is hvitsjokoladekrem, plomme, brunost og karamellsaus.
Melk, egg
Vin: Barone Ricasoli, Castello di Brolio Vin Santo -Toscana, Italia
770,-
TRE RETTER 2
Vin: Weingut Georg Müller Stiftung, Hattenheim riesling feinherb – Rheingau, Tyskland
Bakt fjellørret med spinat- og østersaus, eple, agurk og fennikelsalat.
Melk.
Vin: Weingut Georg Müller Stiftung, Hattenheim riesling feinherb – Rheingau, Tyskland
Vin: Rafinelli Barbera d’Asti – Piemonte, Italia
Braisert kalvenakke med karamelliserte småløk, sopp, kremet pepper- og sennepssaus, fløtegratinerte poteter.
Melk
Vin: Rafinelli Barbera d’Asti – Piemonte, Italia
Vin: Planeta Passito di Noto – Sicillia, Italia
Blåbær sorbet med nyr og Mariaboller
egg, melk, hvete.
Vin: Planeta Passito di Noto – Sicillia, Italia
770,-
TRE RETTER 3
Vin: Domaine Wardy Sauvignon blanc, Libanon
Carpaccio av okse med kapers, svarthvitløk majones, og Holtefjell XO ost
Egg, melk
Vin: Domaine Wardy Sauvignon blanc, Libanon
Vin: Barone Ricasoli Rocca Guicciarda, Chianti classico Riserva – Toscana, Italia
Lammeduo på ytrefilet av lam, lammekrokket servert med potetkrem, , steinsopp- og oksesaus.
Melk,hvete,egg.
Vin: Barone Ricasoli Rocca Guicciarda, Chianti classico Riserva – Toscana, Italia
Vin: Egge gård, Iseple – Lier, Norge
Vanilje is med eple- og mandel kake, syltede epler.
Melk.
Vin: Egge gård, Iseple – Lier, Norge
770,-
Lokalleie og drikke kommer i tillegg
Servering 1
Sopp i variasjoner Estragon- og røkt makrell saus, Holtefjellchips.
Melk, sennep, egg.
Isberg salat med tahinidressing.
Melk, sesamfrø.
Bakt laks Spinat- og østersaus.
Melk
Servering 2
Entrecote av okse med kremet pepper- og sennepssaus.
Melk, sennep.
Lammekrokketer med steinsoppmajones.
Egg, melk, hvete.
Poteter fra Hoel gård
Cannolini fylt med oksehøyrygg og ricotta-ost.
Melk, hvete, egg.
Servering 3
Blåbær sorbet med nyr og Mariaboller.
egg, melk, hvete.
850,-
-
Menyene er tilgjengelige for grupper på minimum 20 personer. Ved bestilling for færre enn 20 personer vil det bli fakturert for 20 personer.