Buffetmeny
Høst 2025
BONDEBUFFET
Bakt brød Hvitløksmajones.
Egg, hvete.
Kjøttboller i tomatsaus
Selleri, sulfitt.
Spekeskinke
Bakt laks Spinat- og østersaus.
Melk
Poteter fra Hoel gård
Bakt selleri med chorizo
Melk
Lammekrokketer med steinsoppmajones.
Egg, melk, hvete.
Kyllingklubber Urtesaus
Cannolini fylt med oksehøyrygg og ricotta-ost.
Melk, hvete, egg.
Isberg salat med tahinidressing.
Melk, sesamfrø.
620,-
STORBONDEBUFFET
Inkluderer alt fra Bondebuffet, pluss følgende retter:
Entrecote av okse med kremet pepper- og sennepssaus.
melk
Soppsmørbrød Estragon -og røkt makrell saus, Holtefjellchips.
Hvete, egg, melk.
Blåbær sorbet med Nyr og Mariaboller.
egg, melk, hvete.
850,-
-
Menyene er tilgjengelige for grupper på minimum 20 personer. Ved bestilling for færre enn 20 personer vil det bli fakturert for 20 personer. Lokalleie og drikke kommer i tillegg.